Binnenbad van De Meerkamp.
Binnenbad van De Meerkamp. Aangeleverd

Binnenbaden zwembad De Meerkamp vanaf dinsdag weer open

Activiteiten

AMSTELVEEN Alle binnenbaden in zwembad De Meerkamp gaan dinsdag 20 september weer open. De werkzaamheden zijn goed verlopen. 

De baden worden gevuld en het water wordt vervolgens op temperatuur gebracht zodat iedereen vanaf dinsdag 20 september weer kan gaan zwemmen in de binnenbaden. Ook de zwemlessen en alle andere activiteiten beginnen weer. Kijk voor openingstijden en het volledige overzicht van activiteiten op de website zwembad De Meerkamp www.meerkamp.nl/openingstijden.

Omdat de binnenbaden weer open gaan, is maandag 19 september de laatste dag dat het buitenbad open is dit jaar. Binnenkort is er regelmatig op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur afwisselend een activiteit in het zwembad. Zo is er seniorendisco voor 50+, met muziek van de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 tijdens het zwemmen, bubbelen of kletsen. Voor kinderen tot 12 jaar is er eens per maand discozwemmen. Een DJ zorgt voor lekkere muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad veranderd in een flitsend en swingend zwem- en dansparadijs. Alle kinderen moeten wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma. Tot slot is er de Vriendinnen Night, die staat voor een gezellig avondje zwemmen en ontspannen voor dames vanaf 13 jaar met lekkere muziek. Kijk voor meer informatie op: meerkamp.nl/vrijdagavond-activiteiten.

advertentie
advertentie