Open dag bij Mind & Body Centrum Zest your Life

8 september 2017 om 00:00 Activiteiten

Op zondag 24 september opent Zest your Life haar deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar Mind & Body trainingen. Van 10 tot 16 uur zijn er, in twee zalen, de hele dag diverse yoga (basic, hatha, yin, vinyasa, restorative), pilates, kettle bell en qigong lessen gratis te volgen. Om 14 uur is er een les speciaal voor kinderen (8-12 jaar). En in de derde zaal zullen drie lezingen/workshops worden gegeven.

Ervaar rust, ontspanning en kracht

Voor wie op deze speciale dag Mind & Body trainingen wil ervaren, organiseert Zest your Life deze gratis kennismakingsdag. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met yoga. De lessen beginnen steeds op het hele uur. De eerste twee lessen starten om 10 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig maar kom op tijd want vol is vol. Yogamatten zijn aanwezig. Op www.zestyourlife.nl staat het volledige programma.

Programma

Lessen

10 uur Zaal 1: Vinyasa yoga - Zaal 2: Yin yoga

11 uur Zaal 1: Pilates - Zaal 2: ChiNeng Qigong

12 uur Zaal 1: Basic yoga - Zaal 2: Basic yoga

14 uur Zaal 1: Hatha yoga - Zaal 2: Kinder yoga (8-12 jaar)

15 uur Zaal 1: Kettle bell - Zaal 2: Resorative Yoga

Workshops/lezing

10 - 12 uur: Workshop - Discover Your Uniqueness - JJ van Zon

12 - 14 uur: Workshop - Verruim je bewustzijn - Kitty Opdam

14 - 16 uur: Lezing - The art of healing - René Ephraim

Meer informatie

Zest your Life staat voor kwaliteit en gastvrijheid. In Amstelveen zijn we dé plek voor mind & body trainingen. Met hoge kwaliteit lessen en workshops in o.a. yoga, meditatie, krachttraining en qigong bieden wij gezonde beweging en rust. Onze leden zijn verzekerd van goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om hun doelstellingen te halen. Wij zijn pas tevreden als de leden met een goed gevoel naar huis gaan. Zest your Life is elke dag van de week open, heeft drie zalen en is gevestigd aan de Eleanor Rooseveltlaan 102, Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie