Het club-logo sv Ouderkerk
Het club-logo sv Ouderkerk Han van der Zwan

SV OUDERKERK ZOEKT SUARIEZIES

26 april 2022 om 10:43 Sport Deel je nieuws

S.v. Ouderkerk heeft ruimte voor versteking in alle linies van de zondagselectie door het stoppen van enkele geroutineerde krachten en van enkele talenten in verband met studie elders.

De selectieteams komen uit in competities district West 1 in de derde klasse KNVB en de reserve 1e klasse KNVB.

De s.v. Ouderkerk-selectie telt heel veel gedreven talentvolle jonge spelers met landelijke divisie-ervaring. De spelers zijn in belangrijke mate zelf opgeleid via de gereputeerde jeugdopleiding.

Daarnaast spelen er natuurlijk ook gepokt en gemazelde spelers in onze selectie. Naast echte Ouderkerkers ook spelers van buitenaf.

De combinatie van talent en ervaring maakt de selectie sportief gezien ambitieus en krachtig. Dat mag ook want in de s.v. Ouderkerkvisie is voetbal een sport met competitie-element. De sportieve doelstelling van onze selectieteams is altijd meedoen om een periodetitel. Via een systeem van 1-4-3-3 en met als vertrekpunt verzorgd, technisch-functioneel aanvallend voetbal.

De vereniging heeft spelers veel te bieden. Een florerende club onder de rook van Amsterdam, Amstelveen, A’dam Uilenstede en natuurlijk de Johan Cruyff Arena. Natuurlijk een duidelijke trotse herkenbare blauwwitte s.v. Ouderkerk-signatuur gekenmerkt door gediplomeerde trainers, elftalleiders, medische begeleiding, kleding, een prachtig geoutilleerd sportcomplex met dito trainingsfaciliteiten, team-events, trainingskamp en last but not least veel gezelligheid tijdens de befaamde “derde helft”.

Ben jij DE aanwinst voor s.v. Ouderkerk het komende seizoen? Dan is dit je kans. Stuur je E-mail met naam, leeftijd, adres, mobiel nummer en een overzicht van je voetballoopbaan met vermelding van club, positie, linksbenig of rechtsbenig of beide en jouw sportieve hoogtepunt(en) zo spoedig mogelijk naar hanvdzwan@planet.nl.

S.v. Ouderkerk ziet aanmeldingen met veel belangstelling tegemoet. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie