De Dienst Speciale Interventies bij de woning aan de Spaanse Aaklaan.
De Dienst Speciale Interventies bij de woning aan de Spaanse Aaklaan. VLN Nieuws
Update

Persoon aangehouden na incident in woning in Keizer Karelpark

7 april 2023 om 12:32 Overig

AMSTELVEEN Een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies heeft vanmiddag een persoon  aangehouden in een woning aan de Spaanse Aaklaan in de wijk Keizer Karelpark in Amstelveen. Daar had vanmorgen een incident plaatsgevonden waarbij een persoon letsel aan de hand had opgelopen. Daarna kwamen diverse politie-eenheden ter plaatse en werd de straat met linten afgezet. 

De politie hield de woning langere tijd omsingeld. De Dienst Speciale Interventies heeft uiteindelijk met behulp van speciaal gereedschap de deur opengebroken en een persoon aangehouden. De persoon kon/wilde niet lopen en werd door agenten naar een arrestantenbus gedragen. Daarna werd de straat weer vrijgegeven.

Diverse politie-eenheden rukten aan het eind van de morgen uit voor het incident bij de woning in de Spaanse Aaklaan. De politie was met onder andere honden aanwezig. Ook een politiehelikopter hing korte tijd boven de wijk.

Een woordvoerder van de Amsterdamse politie kan niet veel kwijt over het incident. Hij bevestigd dat er inderdaad veel politie aanwezig was en dat het een twist is in huiselijke sfeer betreft. Er is ook een ambulance ter plaatse, omdat iemand letsel heeft aan zijn hand. Omwille privacy wilde de woordvoerder geen verdere details vrijgeven.


Foto: VLN Nieuws


De straat werd afgezet met lint. - VLN Nieuws 


Diverse hulpdiensten rukten vanmorgen uit. - VLN Nieuws/Nickelas Kok 


Er werd ook een politiehelikopter ingezet.  - VLN Nieuws/ Nickelas Kok 


Foto: VLN Nieuws/Nickelas Kok 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie