De deelnemers aan het lente-ontbijt met in het midden wethouder Adam Elzakalai.
De deelnemers aan het lente-ontbijt met in het midden wethouder Adam Elzakalai. Gemeente Amstelveen

Lenteontbijt Visit Amstelveen met ruim 80 partners van stadspromotie, toerisme en recreatie

29 maart 2024 om 07:00 Recreatie

AMSTELVEEN Ruim 80 van de partners van Visit Amstelveen waren donderdagmorgen te gast bij een speciaal lente-ontbijt in het raadhuis. Na een welkomstwoord door wethouder Adam Elzakalai (Economische Zaken en Stadspromotie) volgde een presentatie van Visit Amstelveen over de resultaten. Aansluitend vertelden enkel deelnemers over hetgeen Amstelveen zoal te bieden heeft.

Pieter Haasnoot en boswachter Claudia Plaisier van het Amsterdamse Bos vertelden over de staat van het Kersenbloesempark en de biodiversiteit van het bos. Dianne Zuidema van Schouwburg Amstelveen gaf uitleg over het nieuwe initiatief Theater De Landing in Uilenstede. En Dennis Wiersema van de stichting Amstelveen Culinair nodigde de bezoekers uit om op 5 en 6 juli te komen genieten van een mooie culinaire avond aan de Amstelveense Poel.

Samen met het in Amstelveen gevestigde Canon Nederland, werd het lente-ontbijt afgesloten met de aftrap van de campagne ‘Natuurlijk Amstelveen: beleef het groen’ en de bijbehorende fotowedstrijd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie