Team Amstelveen: Dieuwke, Martijn, Hein en Mary.
Team Amstelveen: Dieuwke, Martijn, Hein en Mary. PR

Makelaar Peters en Partners: helder advies en actieve aanpak

19 april 2019 om 07:30 Nieuws

AMSTELVEEN Peters en Partners is de nieuwe makelaar en taxateur in Amstelveen. Donderdag is het kantoor aan de Texelstraat feestelijk geopend.Het is het tweede kantoor voor Martijn Peters, die ook een makelaarskantoor heeft aan de Keizersgracht 451 in Amsterdam. Deze combinatie is waardevol volgens hem. Veel Amsterdammers kijken tegenwoordig naar woningen in Amstelveen. Andersom gaan veel Amstelveners ook terug naar Amsterdam.

Martijn Peters is geboren en opgegroeid in Amstelveen. Een tweede vestiging openen in Amstelveen was al langer een wens van hem. Martijn kent de situatie op de Amstelveense woningmarkt goed en verzamelde een team van makelaars die jaren in Amstelveen werkten voor een ander kantoor. Het makelaarskantoor waar zij werkten werd overgenomen; zij konden zich niet vinden in de nieuwe werkwijze. Daarom zijn Dieuwke Borger, Hein van Beusekom en Mary Smith deze nieuwe uitdaging samen met Martijn aangegaan.

Met z'n vieren besloten zij de stap te zetten. Niet alleen vanwege hun ervaring en kennis: Dieuwke werkt ruim tien jaar in Amstelveen en Mary en Hein beiden ruim achttien jaar, maar ook vanwege het netwerk dat zij hebben in deze jaren hebben opgebouwd. Bovendien hebben zij de cliënt wat te bieden. Helder advies, een actieve aanpak, persoonlijke aandacht en goede begeleiding tijdens het hele aan- en verkooptraject, dat is de Peters & Partners methode.

"De aankoop van een huis is voor veel mensen de grootste aankoop van hun leven", aldus Mary. "Een spannend en leuk proces. Als woningkoper moet je kunnen vertrouwen op de professionaliteit van je makelaar, zodat je samen tot het beste resultaat komt. Iedereen heeft een eigen budget, wij zoeken een woning die daarbij past, in combinatie met de wensen. "Dit geldt ook bij de verkoop van een huis: we zorgen voor het beste verkoopresultaat."

De situatie op de Amstelveense woningmarkt is niet makkelijk, tenminste niet voor kopers. In 2012 stonden er in Amstelveen circa 950 woningen te koop. Dat aanbod is gedaald naar circa 400 te koop staande woningen nu. Vanwege de lage hypotheekrente willen mensen wel verhuizen, maar vanwege het dalende aanbod en de hoge prijzen, valt dat niet mee. We zien dat mensen vanuit Amsterdam naar Amstelveen verhuizen en vanuit Amstelveen verhuist men naar omliggende gemeenten zoals onder andere Aalsmeer, Uithoorn en de Ronde Venen. Gezien de situatie op de lokale woningmarkt, is het slagen vaak een kwestie van snel schakelen. "Daarom zijn we altijd bereikbaar voor onze cliënten."

Toegegeven, het kantoor aan de Texelstraat zit niet op een directe zichtlocatie. "Dat is een bewuste keuze, we willen laagdrempelig zijn. Mensen moeten hier binnen kunnen lopen, zonder zich geremd te voelen door een chic kantoor."

Peters en Partners is gespecialiseerd in: aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten; gevalideerde taxaties van woningen en bedrijfsmatig vastgoed; schattingen van verwachte verkoopopbrengsten en de aan- en verhuur van woningen en bedrijfsobjecten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie