Poppenkast in Bovenkerk

2 juli 2019 om 16:02 Uit-cultuur/nieuws

BOVENKERK Op zaterdag 6 juli komt er een prachtig poppentheater naar Bovenkerk. Op het zomerfeest in het Urbanuspark. Het Bewonersplatform Bovenkerk is hier te gast om het 25-jarig bestaan te vieren met de kinderen, pappa's en mama's.

Het Bewonersplatform twijfelde enorm of er een leuk kinderfeest ergens in Bovenkerk gevierd kan worden. En waar kan het beter dan op het familiefeest van het zomerfeest. Midden in het dorp en lekker buiten met dit mooie weer. In het Urbanuspark is een mooie plek voor een kindertheater. Poppentheater is een beetje een vergeten kinderfeest. De poppenspeler komt met zijn poppen en muziek naar Bovenkerk. De poppenkast wordt opgebouwd en langzaam kunnen de kinderen zien wat er gaat gebeuren.

De poppenspeler verteld waar het verhaal over gaat en verdwijnt na het zingen van een paar liedjes in de poppenkast. De kinderen leven enorm mee met alle figuren in de poppenkast. Het lijkt wel alsof ze echt leven en het verhaal loopt natuurlijk gelukkig goed af. De eerste voorstelling begint rond drie uur en de tweede voorstelling rond vier uur.

Er kan een beetje tijdsverschil inzitten maar dat hoort bij poppenkast. De toegang is gratis vanwege het 25-jarig bestaan van het Bewonersplatform Bovenkerk. Het Zomerfeest begint om 15.00 uur en eindigt om 20.00 uur. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie