Afbeelding
Stefan Ruijgrok Fotografie

Extra Musical4daagse voor kinderen in schouwburg

16 juni 2019 om 15:30 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen heeft volgend seizoen heeft voor het eerst de Musical4daagse op het programma staan. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen vier dagen lang zingen, dansen en acteren. De belangstelling voor deelname aan deze Musical4daagse is groot. De 4-daagse in de herfstvakantie zit al bijna helemaal vol. Maar de schouwburg heeft goed nieuws voor belangstellenden want er komt een extra cursus bij in de voorjaarsvakantie!

De Musical4daagse geeft kinderen van 6 t/m 12 jaar de kans om musicalles te volgen. Vier dagen lang zingen, dansen en acteren onder leiding van professionele musicaldocenten met als afsluiter een échte voorstelling voor publiek. Samenwerken, zelfvertrouwen en discipline zijn belangrijk, maar wat vooral voorop staat is plezier voor iedereen. Ervaring is dan ook niet vereist.

De Musical4daagse is in de herfstvakantie van maandag 21 tot en met donderdag 24 oktober. In de voorjaarsvakantie vindt de vierdaagse plaats van maandag 17 tot en met donderdag 20 februari.

JEUGDTHEATERSEIZOEN Schouwburg Amstelveen opent het jeugdtheaterseizoen op zondag 29 september met het Kunst & Kids Festival. Alle kinderen van 2 tot 12 jaar uit Amstelveen en omgeving zijn dan welkom om te komen knutselen, ontdekken en te speuren. Thema dit jaar is hulpdiensten. Kinderen worden daarom opgeroepen om verkleed als brandweerman, politieagent of dokter te komen. Zondag 27 oktober treden Buurman & Buurman (4+) op. Donderdag 28 november zijn de sterren van de tv-serie Brugklas in de schouwburg met Brugklas de Musical (9+). Voor meer informatie: www.schouwburgamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie