Luuk Nooter( bestuurslid Commerciële Zaken), algemeen directeur Anton Cuntz van De Heemraad) en ad-interinvoorzitter
Geert Pielage brengen een toost uit op de contractverlenging.
Luuk Nooter( bestuurslid Commerciële Zaken), algemeen directeur Anton Cuntz van De Heemraad) en ad-interinvoorzitter Geert Pielage brengen een toost uit op de contractverlenging. Hans van Beek

Voetbalvereniging Amstelveen en bouwbedrijf De Heemraad verlengen sponsorcontract

18 september 2023 om 10:54 Voetbal

AMSTELVEEN Voetbalvereniging Amstelveen en bouw- en aannemingsbedrijf De Heemraad B.V. hebben het lopende sponsorcontract wederom met drie jaar verlengd. Daarmee blijft De Heemraad hoofdsponsor en gaat de club ook de komende drie jaar weer als Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad door het leven.

Bouw- en aannemingsbedrijf De Heemraad BV is al sinds het seizoen 1997/1998 de hoofdsponsor van Voetbalvereniging Amstelveen. Ad-interimVoorzitter Geert Pielage is blij met de nieuwe contractverlenging. “Hoewel we niet voor de eerste keer de samenwerking met De Heemraad verlengen, voelt het toch weer heel bijzonder. Jaar in jaar uit blijk dat we elkaar op basis van wederzijds vertrouwen echt kunnen helpen. En voor een club als die van ons is het hebben van zo’n stabiele en langdurige relatie met de hoofdsponsor een zegen. We kijken er dan ook naar uit samen met De Heemraad de volgende stappen te zetten op weg naar een nog mooiere toekomst voor de bijna 850 leden (zowel spelend als niet spelend) van Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad.”

STERKE BAND

De Heemraad is een Amstelveens bouw- en aannemersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen of renoveren van vastgoed voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Algemeen directeur Anton Cuntz herkent zich in de woorden van Geert Pielage: “Als directeur van De Heemraad BV ben ik erg verheugd en trots op de samenwerking met Voetbalvereniging Amstelveen. We hebben door de jaren heen een sterke band opgebouwd met de club en de lokale gemeenschap, en ik geloof dat deze verlenging van het contract zal bijdragen aan zowel de sportieve prestaties van de vereniging als aan onze lokale betrokkenheid. We kijken uit naar de komende jaren van succes en groei graag samen verder als Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie