Afbeelding
Hans van Beek

Voetbaljaar Amstelveen Heemraad afgesloten met geslaagd oliebollentoernooi

14 december 2020 om 12:45 Voetbal

AMSTELVEEN Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad was goed voorbereid op een tweede coronagolf. Van meet af aan heeft de vereniging dit jaar alle zeilen bijgezet het voetbal voor de pupillen en junioren, voor zowel jongens als meiden zoveel mogelijk op gang te houden. Iedere zaterdag betrad de jeugd vol enthousiasme de accommodatie. Ouders die hun kinderen kwamen brengen hadden soms wel eens moeite ze achter te laten. Vanwege de coronamaatregelen mochten zij het terrein niet betreden. 

Omdat de competitie wegviel, heeft de coördinator hoofd jeugdopleiding een alternatief programma samengesteld, dit tot grote vreugde van de jeugd. Het verenigingsgebouw was daarbij voor niemand toegankelijk behalve voor een sanitair bezoekje. Geen kleedruimte en niet douchen, het boeide niemand, iedereen verscheen in tenue en deed waarvoor ze kwamen, een onderling leerzaam partijtje voetbal. 

Dankzij de vrijwillige medewerking van trainers, coaches, leiders en nog vele andere betrokkenen die het voetbal hoog in het vaandel hebben staan, werd afgelopen zaterdag het jaar afgesloten met een oliebollentoernooi. Het was een lust voor het oog om te zien hoeveel kinderen stonden te joelen bij een finalepartij. Maar ook waren toernooideelnemers van onder de 19 jaar verrast door de komst van trainer/coaches van het eerste en tweede. Hiermee is bewezen dat het verenigingsleven in moeilijke tijden nog steeds van groot belang kan zijn. Daarom werden alle medewerkers onder het motto ‘jij bent goud waard’ bedankt voor hun grandioze inzet. 

Bram Feenstra

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie