De doelman van RODA'23 hoefde zich niet te vervelen deze wedstrijd.
De doelman van RODA'23 hoefde zich niet te vervelen deze wedstrijd. FotoLeest.nl

RODA’23 verliest in laatste minuten

12 oktober 2020 om 15:00 Voetbal

AMSTELVEEN Op Sportpark Fletiomare-Oost in Vleuten werd zondag de wedstrijd PVCV Zon1 – RODA’ 23 Zon1 gespeeld.

PVCV liet er geen gras over groeien en scoorde via een vrije trap in de 19de minuut het eerste doelpunt: 1-0. RODA’ 23 kreeg maar weinig kansen. In de 27ste minuut echter wist de ploeg uit Amstelveen weer gelijk te komen door een doelpunt van Riffi. Daarna lukte het geen van beide teams om in de eerste helft nog te scoren waardoor 1-1 tevens de ruststand was.

Na de thee leek het er lang op dat de punten gedeeld zouden worden maar in de 83ste minuut haalde PVCV nog eens flink uit en wist de 2-1 te maken. Vlak voor tijd mocht een speler van PVCV na twee keer geel de kleedkamer opzoeken, maar RODA ’23 kon daar niet meer van profiteren en de 2-1 werd tevens de eindstand. Daarmee is PVCV koploper en staat RODA’23 op de 9de plaats in de competitie.

Zondag speelt RODA’23 thuis tegen Theole uit Tiel. Dat team staat nu op de 13de plaats.