NFC veroverde de koppositie in 4E na winst tegen Ankaraspor.
NFC veroverde de koppositie in 4E na winst tegen Ankaraspor. George Melchers

RODA deelt punten met hekkensluiter; Martinus haalt uit; NFC aan kop in 4E

25 november 2019 om 11:32 Voetbal

AMSTELVEEN RODA ´23 heeft het dit seizoen moeilijk in de tweede klasse van het zondagvoetbal. In het uitduel tegen hekkensluiter DIOS kwamen de Bovenkerkers zondag niet verder dan een gelijkspel, 2-2. Sporting Martinus haalde in de derde klasse thuis uit tegen 's Gravenland. Het werd 9-0. In 4E slaagde NFC er dankzij een overtuigende 4-2 zege op Ankaraspor in om de koppositie over te nemen van Arsenal.

ZONDAGVOETBAL

2B DIOS sv - RODA'23 2-2 RODA'23 heeft een puntje meegenomen naar Amstelveen na een moeilijke uitwedstrijd bij hekkensluiter DIOS in Nieuw-Vennep. De Bovenkerkers bezetten momenteel de 12de plaats op de ranglijst met slechts 6 punten uit negen wedstrijden. De Bovenkerkers zullen in de komende wedstrijden punten moeten pakken om uit de gevarenzone te komen.

3C Sporting Martnus - 's Gravenlande 9-0 In 3C behaalde Sporting Martinus een monsterzege door het kansloze 's Gravenzande met maar liefst 9 - 0 te verslaan. In de eerste helft waren Tiago dos Santos en David Soesan de doelpuntenmakers die zorgden voor een ruststand van 2 - 0. In de tweede helft was Soesan nog tweemaal trefzeker. In die periode scoorden ook nog Dos Santos , Nils Spooren, Lika Misumi en nogmaals Soesan die dus 3 goals voor zijn rekening nam. Sporting Martinus staat op de tweede plek in de competitie met 20 punten uit negen wedstrijden.Ouderkerk - De Meer 0-2 Ouderkerk liet zich op eigen veld de kaas van het brood eten door met 0 - 2 te verliezen van een beter spelend De Meer dat met een verdiende zege naar huis terugkeerde. Mede dankzij de uitstekend keepende Jesse de Wit bleef de nederlaag beperkt tot 2 tegengoals.

4E NFC - Ankaraspor 4-2 Het opvallendste nieuws voor wat betreft de zondagploegen kwam ditmaal uit afdeling 4E waar NFC er in slaagde om dankzij een overtuigende 4-2 zege op Ankaraspor de koppositie over te nemen van WVHEDW. De ploeg van trainer Wessel Colijn doet daardoor goede zaken voor wat betreft de ambitie om te promoveren naar de derde klasse. Dankzij drie goals van Abraham Anane en 1 van Andre Keizersweerd, werd de, toen nog koploper Arsenal, gedirigeerd naar plek 3 op de ranglijst. Arsenal verloor van TABA. WV-HEDW staat nu tweede.

5C Nautilus - Nieuwegein 0-5 In 5C was middenmotor Nautilus een maatje te klein voor koploper Nieuwegein. Natulis verloor thuis met 0-5.

Ben Douglas


 

RODA '23 deelde de punten met hekkensluiter DIOS.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie