Succes was er onder meer in de teamcompetitie.
Succes was er onder meer in de teamcompetitie. United Amstelveen

Turnsters United Amstelveen succesvol op hoog internationale niveau

6 november 2023 om 10:53 Turnen

AMSTELVEEN Turnsters van United Amstelveen hebben afgelopen weekend succes geboekt op hoog internationaal niveau tijdens de strijd om de Wase gymcup in België. Zo behaalde Vera Ubbink de allereerste internationale medaille voor United op het toestel balk. Voor bijna de hele groep topsport turnsters was het een eerste wedstrijd buiten de Nederlandse competitie.

Zaterdag avond was het de beurt aan de 12- en 13-jarige-junioren. In een gemixt team met Mauritius Volendam behaalden zij als jongste team een knappe 4de plek in de teamcompetitie. Zondag was het de beurt aan de pupillen (10-11 jaar). Verdeeld over twee teams behaalden zij een knappe 3de en 10de plek in het teamklassement.

Als kers op de taart plaatsten Nina Majoor en Vera Ubbink zich voor een toestel finale waarin Vera de allereerste internationale medaille voor United behaalde op het toestel balk. Het zeer geslaagde weekend, smaakt volgens United Amstelveen naar meer.


Vera Ubbink en Nina Majoor plaatsten zich voor een toestel finale. Vera Ubbink won een medaille op het onderdeel balk- Foto: Amstelveen United

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie