De OldStars tennissers beginnen aan het buitenseizoen.
De OldStars tennissers beginnen aan het buitenseizoen. Paul Gabel

Veel enthousiasme bij start clubseizoen LTC Startbaan: van jongste jeugd tot OldStars tennis

17 april 2022 om 15:50 Tennis

AMSTELVEEN De OldStars tennissers zijn alweer begonnen aan hun tweede buitenseizoen. Nu in een groep van totaal 23 deelnemers. Bijna drie keer zoveel deelnemers in een jaar tijd. Dat is een groot succes. Ouderen uit heel Amstelveen hebben zich aangemeld. Leden van andere verenigingen, maar ook mensen, die nooit hebben getennist. Zo helpt LTC Startbaan en haar partners, (waaronder Zorg Samen en de gemeente Amstelveen) ouderen in Amstelveen om verantwoord in beweging te blijven. Wie het leuk lijkt om eens mee te doen, kan op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur eens gaan kijken op de Startbaan.

STERKE GROEI De trainingen voor de jeugd in alle leeftijdsgroepen en op alle niveaus zijn weer begonnen. De groei van het aantal jeugdleden is zo sterk, dat er een extra trainer is aangetrokken om alle lessen te kunnen geven. Het aantal seniorleden is ook flink toegenomen de afgelopen twee jaar. Veel nieuwe leden willen les nemen, de clubtrainers hebben een drukke agenda. De nieuwe leden doen ook graag mee aan clubactiviteiten, als de toss-avonden, de clubladder, de toernooien en de clubkampioenschappen. Sommigen zijn zelfs ingeschreven als competitieteams.

LTC Startbaan maakt dus een enthousiaste seizoenstart en hoopt dat alles wat wordt georganiseerd dit zomerseizoen, in tegenstelling tot de afgelopen twee jaar, doorgang kan vinden. De vereniging en al haar vrijwilligers hebben er zin in. Ondertussen heeft beheerder Park Startbaan gezorgd voor renovatie van de twaalf gravelbanen. Bovendien zijn er twee nieuwe padelbanen gebouwd en zal later dit jaar het clubhuis worden vernieuwd en het terras worden aangepakt.

Kijk voor verdere informatie op de website www.ltcstartbaan.nl of stuur een bericht aan Marga Moeijes: secretaris@ltcstartbaan.nl


Foto: Paul Gabel

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie