Britt Eerland signeert de shirts.
Britt Eerland signeert de shirts. Aangeleverd

Bijna 40 jeugdleden TTV bij tafeltennisclinic met Britt Eerland

Tafeltennis

AMSTELVEEN Britt Eerland gaf donderdag 19 mei een tafeltennisclinic bij TTV Amstelveen. Britt is naast haar twee deelnames aan de Olympische Spelen (Rio en Tokio) ook onder andere Europees jeugdkampioen, Champions League winnaar en winnaar van de bronzen plak op de Europese kampioenschappen met Team Holland. 

Het was druk bij TTV Amstelveen, veel ouders, trainers, vrijwilligers en natuurlijk 38 jeugdleden vulden de zaal en wachtten in spanning af wat er gebeuren ging. Eerst wat leuke tafeltennisspelletjes en daarna de uitleg van de verschillende effecten door Britt en vervolgens een demowedstrijdje met 1e teamspeler Brian Bakker. Vervolgens mochten alle jeugdspelers een balletje slaan met Britt en in een wedstrijd proberen haar service te retourneren. Dat lukte bijna niemand maar Leon Ma en Taha Mansri slaagden er niet alleen in de bal op tafel te krijgen maar wisten Britt zelfs te imponeren met knalharde returns. Dit leverde de twee spelers niet alleen een daverend applaus maar ook een shirt van Britt met handtekening op.

Aan al het moois komt een eind en na ruim twee uur spelen, na het uitdelen van handtekeningen en na praatjes met de ouders en kinderen nam Britt afscheid van TTV Amstelveen met de toezegging in het nieuwe seizoen nog een keer langs te komen.
Wie meer wil weten over TTV Amstelveen of een proefles wil nemen kan kijken op de website www.ttvamstelveen.nl voor meer informatie. Het is mogelijk drie keer gratis te spelen om te ervaren of de sport en de vereniging bevallen.

advertentie
advertentie