De tafeltennissers van TTV Amstelveen.
De tafeltennissers van TTV Amstelveen. Guus Korper

TTV Amstelveen 1 wint lastige thuiswedstrijd tegen Avanti 2

16 februari 2022 om 15:00 Tafeltennis

AMSTELVEEN Het eerste seniorenteam van Tafeltennisvereniging Amstelveen (TTV) komt na enkele jaren van niet gespeelde of niet uitgespeelde competities eindelijk weer uit in de 3e divisie van de landelijke competitie van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Maar voorlopig zonder Arjan Verburg. De kopman is door een afgescheurde kruisband naar alle waarschijnlijkheid het gehele kalenderjaar uitgeschakeld. 

Na een verdienstelijk 5-5 gelijkspel in de eerste wedstrijd uit tegen HBC 1 uit Heemstede stond afgelopen vrijdag 11 februari de thuiswedstrijd tegen Avanti 2 uit Hazerswoude op het programma. Ryan Saheblal had enkele weken niet kunnen trainen en was duidelijk nog niet in goeden doen. Toch wist hij een wedstrijd te winnen en ook in zijn laatste partij zat hij er steeds dichtbij. Brian Bakker speelde prima, won 1 partij vrij makkelijk, zijn andere twee partijen waren spannend en werden beiden in de finale 5e game beslist, waarvan een in zijn voordeel.

Brian van den Heuvel had een wat stroef begin in zijn eerste partij maar haalde die avond een hoog niveau en wist al zijn partijen te winnen. Het dubbelspel van Brian en Brian draaide niet deze keer en ging vrij simpel in drie games verloren. Toch met 6-4 winst een prima uitslag voor Amstelveen 1 tegen het uit de 2e divisie gedegradeerde Avanti 2. De volgende wedstrijd op vrijdag 25 februari is een uitwedstrijd tegen SVE uit Utrecht.

Ook tafeltennissen? Kijk op de website www.ttvamstelveen.nl voor de mogelijkheden of neem contact op via info@ttvamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie