Brian van den Heuvel, Arjan Verburg en Ryan Saheblal van het kampioensteam. Brian Bakker ontbreekt.
Brian van den Heuvel, Arjan Verburg en Ryan Saheblal van het kampioensteam. Brian Bakker ontbreekt. Guus Korper

Senioren 1 TTV Amstelveen promoveren naar landelijke tafeltenniscompetitie

22 november 2021 om 15:40 Tafeltennis

AMSTELVEEN Het eerste seniorenteam van Tafeltennisvereniging Amstelveen had zaterdag 20 november de uitwedstrijd tegen Olympia in Enkhuizen op het programma staan. Een 5-5 gelijkspel was voldoende om het kampioenschap binnen te halen. 

Brian van den Heuvel begon voortvarend door in 3 games het eerste punt binnen te halen tegen de met lange noppen spelende tegenstander. Brian Bakker had het lastig tegen de sterkste tegenstander maar wist de partij in 5 games over de streep te trekken. Voor Arjan Verburg was de volgende set tegen de zwakste tegenstander geen probleem en daardoor werd de stand 3-0. Na een goede start in het dubbelspel verslapten beide Brian’s en verloren in 5 games (3-1).

De partij van Brian van den Heuvel tegen de sterkste tegenstander verliep moeizaam maar hij wist in 4 games door te drukken (4-1). 

De lange noppenspeler kon weinig weerstand bieden aan Arjan die in 4 games het beslissende kampioenschapspunt wist binnen te halen. Uiteraard werden de resterende sets gewoon uitgespeeld. Arjan verloor bijna zijn 100%, maar wist na 9-6 achter in de beslissende 5e game de partij alsnog met 13-11 te winnen. Einduitslag 9-1.

Komend voorjaar komt Amstelveen 1 weer uit in de 3e divisie van de landelijke competitie van de Nederlandse Tafeltennisbond.

Ook belangstelling om te tafeltennissen? Kijk dan op www.ttvamstelveen.nl of stuur een e-mail naar info@ttvamstelveen.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie