Ladislav Prorok in zijn duel tegen Fedor Sikkes.
Ladislav Prorok in zijn duel tegen Fedor Sikkes. Guus Korper

TTV Amstelveen team 2 verstevigt koppositie

Tafeltennis

AMSTELVEEN Het tweede team van Tafeltennisvereniging Amstelveen (TTV) trad vorige week in de 2e klasse aan tegen Diemen 2. De openingswedstrijd tussen Amstelvener Sebastiaan Bosklopper en Toni Bataraga ging na een enerverende strijd in 5 games naar Diemen maar na de eerste wedstrijd trok Amstelveen de wedstrijd volledig naar zich toe. 

Aan drie winstpartijen voor oudgediende Ladislav Prorok en drie keer winst voor Guus Korper voegde Sebastiaan ook nog twee keer winst toe. Winst in het dubbel van Guus en Sebastiaan maakte de zegereeks van de Amstelveense tafeltennissers compleet. De einduitslag van 9-1 zorgde ervoor dat Amstelveen 2 fier aan kop staat van de 2e klasse-poule. Hierbij moet nog wel aangetekend dat de twee belangrijkste mede kampioenskandidaten, Tempo Team en HTC, nog zowel thuis als uit bestreden moeten worden.

Ook het 1e team van Amstelveen deed weer uitstekende zaken door voor de derde keer op rij een 10-0 overwinning te boeken in de overgangsklasse. Deze keer op Olympia uit Enkhuizen. Met nog 5 wedstrijden te spelen komt het kampioenschap wel heel erg dichtbij. Wie geïnteresseerd is om te gaan tafeltennissen, kan een kijkje nemen op de tweetalige website van de club: www.ttvamstelveen.nl of mail naar: info@ttvamstelveen.nl .

advertentie
advertentie