Team 1 van Tafeltennisvereniging Amstelveen
Team 1 van Tafeltennisvereniging Amstelveen Guus Korper

Tafeltennisvereniging Amstelveen: Resultaten voorjaarscompetitie senioren teams

27 april 2023 om 17:14 Sport Deel je nieuws

Team 1 3e divisie. Na een flitsende start leek het team mee te gaan doen om het kampioenschap maar Pecos bleek te sterk. Toch een mooie 2e plaats met uiteindelijk 58 punten. Aangezien in de landelijke competitie komend seizoen met 4 tegen 4 wordt gespeeld, gaan Harish en Ece het team versterken.

Team 2 1e klasse. Een prima 3e plaats (58 punten) met name door sterkhouder Harish en steeds beter spelende ‘youngster’ Jeffrey. Ook Ronald kwam nog een keer ingevlogen uit Zwitserland met 2 prima overwinningen tegen kampioen Disnierats.

Team 3 2e klasse. Doordat Sourabh niet veel kon spelen was het soms passen en meten met de opstelling. Met een 3e plaats (58 punten) heeft het team zich echter prima gehandhaafd. Ook omdat Makarand na zijn blessure een sterk seizoen had (74% winst).

Team 4 3e klasse. Hier zaten de teams heel, heel dicht bij elkaar. Amstelveen werd uiteindelijk 4e met 53 punten, slechts 3 punten onder de kampioen Nieuw Vennep. Arkady wist maar liefst 92% van zijn partijen te winnen, knappe prestatie!

Team 5 3e klasse. Met name door het niet kunnen inzetten van William – die lekker aan het overwinteren was in Suriname - heeft het team het helaas niet gered en is het met een laatste plaats (31 punten) nipt gedegradeerd.

Team 6 4e klasse. Dit team eindigde met een prima 2e plek (63 punten). Met name Aravindhan was, met 87% van zijn wedstrijden gewonnen, bijna onverslaanbaar.

Team 7 4e klasse. Dit team met veel nieuwe spelers (Aset, Silvan) en oude bekenden (Roy) heeft zich met een 4e plaats (50 punten) knap gehandhaafd. Een prima resultaat.

Team 8 5e klasse. Werden uitstekend tweede (51 punten in een poule van slechts 5 teams)! Good old Jaap Boerop (90 jaar inmiddels!) wist ook nog 33% van zijn partijen in winst om te zetten. Gelukkig was ook Dnyanesh weer hersteld van zijn blessure.

Team 9 5e klasse. Ook weer een team met nieuwe spelers (Erast, Crystle) waarbij met name Crystle opviel door maar liefst 67% van haar wedstrijden te winnen. Dit team handhaafde zich mede hierdoor met 34 punten op een 5e plaats.

Zaterdag 20 mei (Jeugd) en zondag 21 mei (Senioren) houdt TTV Amstelveen vanwege haar 75 jaar bestaan een open Jubileum toernooi in sporthal de Meerkamp waarbij naar verwachting beide dagen rond de 100 deelnemers een aantal leuke wedstrijden gaan spelen. Dus schroom niet om even te komen kijken!

Voor verdere informatie over tafeltennisvereniging (TTV) Amstelveen zie www.ttvamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie