De Demodag zorgde voor veel plezier bij de deelnemers.
De Demodag zorgde voor veel plezier bij de deelnemers. United Amstelveen

Geslaagde eerste ‘Demodag’ van Turnvereniging United Amstelveen

9 januari 2023 om 09:57 Overig

AMSTELVEEN De Amstelveense Turnvereniging United heeft zondag een geslaagde eerste editie van de Demodag in de Ben Goudsmithal gehouden. De opkomst was geweldig en overtrof zelfs de verwachtingen. Deze bijzondere dag werd mogelijk gemaakt door de inzet van alle train(st)ers van United Amstelveen in samenwerking met een aantal vrijwilligers. Op voorhand stroomden de aanmeldingen binnen en meer dan 280 kinderen namen deel aan deze dag. De sporthal inclusief tribune zat tot de nok aan toe vol.

Alle groepen van Turnvereniging United hadden achter de schermen hard gewerkt om een mooie bijdrage aan het programma te leveren. De resultaten waren duidelijk zichtbaar. Mooie demonstraties werden getoond. Iedereen genoot van deze geweldige ervaring. Na het succes is het volgens Sanne van Vliet, trainster van de Recreatie Turners, zeker dat dit een terugkerend evenement bij United wordt.

Wie ook een keer kennis wil maken met de turnsport, is van harte welkom bij de vereniging. Voor meer informatie: www.united-amstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie