Buitengym bij de Marne.
Buitengym bij de Marne. Magreet Tjoelker

AmstelveenSport start met buitengym in Bankras

29 januari 2022 om 07:00 Overig

AMSTELVEEN Na het succes van Buitengym bij gezondheidscentrum de Marne start AmstelveenSport op donderdag 3 februari met Buitengym Bankras. Buitengym is in 2020 voortgekomen uit het programma Beweeg de zomer door van AmstelveenSport. Tijdens Buitengym wordt aan de algehele gezondheid van de deelnemers gewerkt. De oefeningen zijn heel divers. Zo worden er spierversterkende en balans oefeningen gedaan. Daarnaast wordt ernaar gestreefd de conditie te trainen.

Buitengym Bankras wordt volgens hetzelfde concept opgezet als Buitengym bij gezondheidscentrum de Marne. Iedereen kan meedoen aan deze activiteit en lekker sporten op zijn of haar eigen niveau. Gezelligheid staat daarbij voorop. Door de combinatie van deze drie punten is het volgens AmstelveenSport voor iedereen een mooie manier om in beweging te komen en in beweging te blijven. 

Deelnemers aan de Buitengym bij de Marne zijn zeer enthousiast: “Het geeft mij elke week weer een voldaan gevoel als ik ben geweest,”, zegt een van de deelnemers. “Elke week zijn er nieuwe oefeningen en merk ik dat ik elke week steeds een beetje fitter wordt,” geeft een ander aan.

De Buitengym in Bankras vindt vanaf 3 februari elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur plaats op het basketbalveld aan de Den Bloeyenden Wíjngaerdt. Deelname kost 1,50 euro per keer. De trainingen gaan ook door tijdens een ‘verfrissend’ regenbuitje.

Voor meer informatie: amstelveensport.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie