Blij met elke medaille. Noelle en Tessel
Blij met elke medaille. Noelle en Tessel AmstelveenSport

Kennismaking met aangepast sporten tijdens de Nationale Sportweek

28 september 2021 om 09:30 Overig

AMSTELVEEN Op het terrein van Rugbyclub ARC Amstelveen werd vrijdag een multi sportmiddag aangepast sporten gehouden. De organisatie was in handen van Amstelveen Sport en Team Sportservice Haarlemmermeer. 

Het is voor het eerst dat zo n sportmiddag georganiseerd is om het aangepast sporten meer bekendheid te geven. Er waren verschillende sporten zoals rugby, frame running, rolstoel tennis, Dance en hockey die door de verschillende sportverenigingen werden begeleid. 

Het doel was om kennis te maken met verschillende sporten en elkaar te ontmoeten. De opening was spectaculair met capoeira van professor Cosme en het startschot werd gegeven door paralympier Noelle Roorda (zilveren medaille speerwerpen). 

Brownies & Downies waren er met een verrassingspakket waar natuurlijk een heerlijke brownie inzat. “We kijken met elkaar terug op een prachtige middag, wat smaakt naar meer”, aldus de organisatie. 

Met vragen kan contact worden opgenomen met AmstelveenSport (Mieke Regelink) of TeamSportservice Haarlemmermeer (Nikki Hakkesteegt).


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie