Afbeelding
Pixabay/ Stefan Schranz

Multisportdag voor sporters met beperking

16 september 2021 om 11:08 Overig

AMSTELVEEN Op vrijdagmiddag 24 september, tijdens de Nationale Sportweek, is er bij de Amstelveense Rugby Club aan de Sportlaan 25a, een multisportdag voor sporters met een beperking. Op verschillende delen van het sportterrein staan diverse sportaanbieders waar de sporter met een beperking een clinic van ongeveer 30 minuten kan volgen. Zo kan er goed kennis gemaakt worden met de sport. 

Vanzelfsprekend kunnen dan ook vragen gesteld worden over de club. Er zijn sportaanbieders uit Amstelveen, Diemen en Ouder-Amstel.

De opening van de multisportdag is vrijdag 24 september om 15.00 uur. De eerste clinic ronde begint om 15.15 uur. Er zijn vijf rondes. Deze multisportdag is voor kinderen en volwassenen met een beperking. Het doel is om verschillende sporten uit te proberen en te kijken welke sport geschikt is. Iedereen is welkom voor een middag vol sporten, bewegen en plezier! Het aanbod is zeer gevarieerd dus alle leeftijden en soorten beperkingen zijn welkom. Ook mensen uit een andere gemeente zijn welkom. 

KOSTEN Deelname is gratis. Mail om aan te melden naar: m.regelink@amstelveensport.nl met vermelding van voornaam en achternaam, leeftijd, type beperking en woonplaats. Inschrijving is gewenst maar niet verplicht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie