De buurtcoaches van Amstelveen Sport.
De buurtcoaches van Amstelveen Sport. AmstelveenSport

Totaal sportaanbod te vinden op vernieuwde interactieve website AmstelveenSport

11 mei 2021 om 16:38 Overig

AMSTELVEEN AmstelveenSport presenteert haar vernieuwde interactieve website met online en offline beweegaanbod en een uitgebreide zoekfunctie voor sportaanbod in Amstelveen.

Tijdens de eerste coronagolf lanceerde AmstelveenSport al een succesvol online beweegplatform voor inwoners van Amstelveen. Dit beweegplatform is nu geïntegreerd in de nieuwe, interactieve website. Op de website staan digitale trainingen, de sportagenda én het laatste nieuws op het gebied van sport in Amstelveen.

VIND JE SPORT AmstelveenSport heeft het grote en gevarieerde sportaanbod van Amstelveen verzameld en voor de inwoners zo eenvoudig mogelijk vindbaar gemaakt. Op de nieuwe ‘Vind je sport’-pagina kan gezocht worden naar sportaanbod op vaste categorieën als ‘jongeren‘ en ‘teamsport’, maar ook bijvoorbeeld op postcode, soort sport of naam van de sportaanbieder. Iedere sportaanbieder heeft een eigen pagina waarin contactgegevens, trainingstijden en locatie te vinden zijn. Ook het aangepast sportaanbod in Amstelveen is opgenomen in ‘Vind je sport’.

DIRECT CONTACT Op de website kan kennis gemaakt worden met de buurtsportcoaches en er is een duidelijk overzicht te vinden van de sportaccommodaties in Amstelveen. Er kan direct een online huuraanvraag voor deze accommodaties gedaan worden. Voor verenigingen is er een aparte pagina, waarop zij de ondersteunende diensten van AmstelveenSport kunnen vinden en hun evenementen en sportaanbod kunnen aanmelden.

Ook (topsport) talenten kunnen via de nieuwe website direct in contact komen met hun talentbegeleider.

Voor meer informatie over de vernieuwde website kijk op www.amstelveensport.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie