Opname podcast Plons! met van links naar rechts presentator Sylvia Bakker, directeur AmstelveenSport Heleen van Ketwich Verschuur, wethouder Rob Ellermeijer en Raadslid SP Wil Roode.
Opname podcast Plons! met van links naar rechts presentator Sylvia Bakker, directeur AmstelveenSport Heleen van Ketwich Verschuur, wethouder Rob Ellermeijer en Raadslid SP Wil Roode. AmstelveenSport

Buitenbad De Meerkamp in Amstelveen elfde buitenbad dat open gaat

17 februari 2021 om 15:00 Overig

AMSTELVEEN Onder groot enthousiasme van de eerste banenzwemmers werd vanochtend het buitenbad van zwembad De Meerkamp geopend. In het gastenboek lieten de banenzwemmers met kreten als ‘dit is historisch’ en ‘heerlijk om weer te zwemmen’ weten hoe blij ze waren dat ze weer konden zwemmen.

Wethouder Rob Ellermeijer: “Het is fantastisch om de blije gezichten van de zwemmers in het zwembad te zien. Wat mooi dat we dit samen mogelijk gemaakt hebben.” Directeur Heleen van Ketwich Verschuur: “Dit is natuurlijk een bijzonder moment, een buitenbad dat opent in de winter. Grote dank aan de gemeente die dit financieel mogelijk heeft gemaakt.” 

Terwijl de eerste enthousiaste zwemmers hun baantjes trokken werd de live podcast ‘Plons!’ van Sylvia Bakker van de vereniging Flevoparkbad opgenomen. Aan tafel zaten wethouder sport Rob Ellermeijer, raadslid SP Wil Roode en directeur AmstelveenSport Heleen van Ketwich Verschuur. De podcast is hier terug te luisteren.

Voor meer informatie en reserveringen kan contact worden opgenomen met info@meerkamp.nl of bel 088-8585185.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie