Saskia van der Meer overhandigt de cheque voor Hospice Amsteloever.
Saskia van der Meer overhandigt de cheque voor Hospice Amsteloever. Aangeleverd

Wandel Challenge Amstelveen levert 450 euro op voor Hospice Amsteloever

18 november 2021 om 16:02 Atletiek

AMSTELVEEN De wandelafdeling van AV Startbaan hield zaterdag 6 november voor de 6e keer de Amstelveense Wandel Challenge, een jaarlijks evenement op de eerste zaterdag van november. De routes van de 5, 10 en 20 km liepen allemaal een stuk door het Amsterdamse Bos. 

Het was een droge dag met weinig wind, dus perfect wandelweer. Het bos is prachtig in deze tijd met de vallende gekleurde bladeren, waar 125 deelnemers van hebben kunnen genieten. Elk jaar kiest de organisatie van AV Startbaan een goed doel om aan te doneren. Dit jaar was het een heel bijzonder doel, het nieuwe ‘Hospice Amsteloever’. De bouwvergunning is onderweg en de start van de bouw is gepland voor medio 2022. Dit was de eerste sponsoractie voor het Hospice, maar er zullen binnenkort nog meer acties volgen, zoals de kerstbomenactie. De wandelafdeling weet nu al dat ze volgend jaar weer het Hospice willen sponsoren. De eerste zaterdag van november kan alvast in de agenda gezet worden. 

Saskia van der Meer mocht namens AV Startbaan een cheque van 450 euro overhandigen. Het bestuur van ‘vrienden van Hospice Amsteloever’ is alle deelnemers dankbaar voor deze bijdrage.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie