Afbeelding
Postcode loterij

Pubquizzer Guido uit Amstelveen wint ruim 178.000 euro in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

25 oktober 2021 om 11:02 Activiteiten

AMSTELVEEN Guido uit Amstelveen is de gelukkige winnaar van 178.911 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Zaterdag was in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bij RTL 4 te zien hoe Guido het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. 

Zonder een escape in te zetten, wist hij alle 50 kandidaten weg te spelen. Zo verzekerde Guido zich van een bedrag van 178.911 euro. ”Van tevoren had ik nooit gedacht dat ik zo’n groot bedrag zou winnen”, vertelt Guido. “Ik ben altijd zo veel mogelijk aan het quizzen, dus ik wist wel dat ik veel weet. Maar het was voor mij de eerste keer dat er zoveel geld bij kwam kijken. Nu kon ik dus geen fouten maken.” En dat is Guido gelukt: zonder een escape te gebruiken, speelde hij al zijn vijftig tegenspelers weg. Met zijn prijs heeft Guido ook al plannen: “Het geld gaat hoe dan ook in ons huis zitten: of we gaan verbouwen, of we gaan op zoek naar een nieuw huis.”
‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ gepresenteerd door Caroline Tensen. In het spel neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 18 december elke zaterdagavond te zien om 21.35 uur bij RTL 4.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie