Elke dag verhalen exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Mis niks, lees alles over Amstelveen

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amstelveen en omliggende plaatsen met Amstelveens nieuwsblad Premium. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Amstelveens nieuwsblad Premium lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amstelveen.


Wat is Amstelveens nieuwsblad Premium?

De Stad Amstelveen Premium brengt verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden, fotograferen en filmen. Het resultaat tref je elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die jou bijpraten over wat er speelt in je woonplaats. En die helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in jouw buurt, gemeente en regio.


Waar lees ik dat allemaal?
Je vindt alle premium artikelen op onze website. Bekijk ze op je telefoon, tablet, laptop of computer. Zo mis je niks en lees je alles.

 

En dat kost…? 
Slechts €5,95 per maand. Het jaarabonnement van €3,95 per maand is nóg voordeliger. We verlengen automatisch en je kunt stoppen wanneer je wilt.


Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Aan de onderscheidende, journalistieke verhalen van De Stad Amstelveen Premium hangt een prijskaartje. Dankzij de bijdragen van abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen.


Is er wel genoeg om over te schrijven in de regio Amstelveen?
Amstelveen is een actieve gemeente waar enorm veel gebeurt. Het is onze passie om verslag te doen, uitleg te geven over wat er speelt en boeiende verhalen te publiceren.

En de krant?
Stad Amstelveen blijft wekelijks verschijnen, een go Amstelveen gratis weekkrant met daarin een selectie van het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vacatures en gemeentenieuws. 

Oké, hoe meld ik mij aan?
Heel simpel: via deze knop.
 

Aanmelden

Ik heb een vraag over abonneren op Amstelveens nieuwsblad Premium. Waar kan ik die stellen? 

Mail naar: stad.Amstelveen@bdu.nl