Roze lint is een symbool dat internationaal wordt gebruikt om betrokkenheid bij borstkanker uit te drukken.
Roze lint is een symbool dat internationaal wordt gebruikt om betrokkenheid bij borstkanker uit te drukken. Pixabay

Lifestylemiddag in Ziekenhuis Amstelland voor (ex)borstkankerpatiënten

23 augustus 2022 om 08:00 Zorg

AMSTELVEEN Het mammateam van Ziekenhuis Amstelland houdt op zaterdag 1 oktober een informatieve lifestylemiddag voor (ex)borstkankerpatiënten. Het wordt een ‘Ladies Day’ met onder meer sprekers op gebied van complementaire (aanvullende) zorg, voeding en gewichtsbeheersing en seksualiteit. De middag wordt actief afgesloten door sportcoach Mieke Regelink van Amstelveen Sport.

Het programma van de middag ‘Lifestyle bij borstkanker’ duurt van 13.30 tot 17.00 uur. Naast de sprekers zijn er ook kraampjes met informatie over onder andere lingerie/protheses, Look Good Feel Better en terugkeer naar het werk. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan het mammacareteam van het ziekenhuis. Aan het eind van het programma kunnen bezoekers napraten onder het genot van een drankje. 

(Ex)borstkankerpatiënten zijn welkom en worden uitgenodigd om ook een vriendin, zus of dochter mee te nemen. De toegang is gratis. Het is wel wenselijk dat belangstellenden zich vooraf aanmelden via ziekenhuisamstelland.nl/nl/nieuws/agenda.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie