Het team van Makker Hoortoestellen voor het pand aan de Noorddammerlaan. Rechts Daan Bossong.
Het team van Makker Hoortoestellen voor het pand aan de Noorddammerlaan. Rechts Daan Bossong. Makker Hoortoestellen
ZAKELIJK

Bovenkerker Bossong opent Makker Hoortoestellen winkel in Bovenkerk

19 april 2023 om 09:00 Zakelijk

AMSTELVEEN Makker Hoortoestellen heeft deze week een winkel in Bovenkerk in Amstelveen geopend. Het regionale familiebedrijf breidt hiermee uit en gaat hiermee ook slechthorenden in dit gemoedelijke deel van Amstelveen helpen aan een beter gehoor. De Bovenkerker Daan Bossong zal de scepter in dit filiaal zwaaien. ‘’Geweldig om terug te keren in ons ‘dorp’ en in mijn ouderlijk huis de oprechte én persoonlijke service aan te bieden waar Makker Hoortoestellen bekend om staat.”

Het pand aan de Noorddammerlaan 120 heeft een lange geschiedenis als winkel. Velen klanten kregen er al persoonlijke aandacht bij hun aankopen. Daan Bossong, die in dit pand is opgegroeid, heeft gezien hoe belangrijk deze persoonlijke benadering is bij de aanschaf van belangrijke producten. ,,Een hoortoestel is dat zeker en daarom help ik met oprechte interesse mijn klanten in hun zoektocht naar een beter gehoor”, aldus Bossong.

Makker Hoortoestellen is een familiebedrijf dat al vele jaren ervaring heeft in het helpen van mensen met gehoorproblemen. Het bedrijf heeft een passie voor het verbeteren van de levenskwaliteit van slechthorenden en biedt daarom op maat gemaakte oplossingen van hoge kwaliteit voor elk gehoorprobleem.

OUDERLIJK HUIS

De nieuwe winkel in Bovenkerk is een belangrijke stap voor Makker Hoortoestellen in het uitbreiden van hun service in de regio. Guido Makker -één van de eigenaren- is ervan overtuigd dat Daan Bossong als echte Bovenkerker zijn klanten uitstekend zal bedienen. ,,Daan werkt al jaren bij ons en wilde graag terug naar ‘huis’ om daar de bewoners van dit ‘dorp’ binnen het mooie Amstelveen te voorzien van de beste hoorzorg. Dat hij dat gaat doen in zijn ouderlijk huis maakt het extra speciaal en past bij ons als familiebedrijf.”

GESCHIEDENIS 

Iedereen moet goed kunnen horen: met dat doel besloot Michel Makker (vader van Guido, Just en Gijs Makker) als jonge man om een opleiding tot audicien te volgen. Beetje bij beetje voegde hij meer doelen toe. Na het afronden van zijn opleiding tot audicien, werkte Michel Makker bij een grote hoortoestelketen. Maar hij was ontevreden over de diensten die hij zijn klanten daar kon bieden. “Ik wilde gewoon meer dan daar mogelijk was. Gewoon de beste service bieden”, herinnert hij zich. 

FAMILIEBEDRIJF

Om dit te kunnen realiseren opende hij zijn eigen winkel voor hoortoestellen in Utrecht, waar hij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel had staan. Dat sloeg goed aan. Zo goed dat er al snel een andere winkel volgde - in zijn woonplaats Laren. Gaandeweg groeide niet alleen het aantal filialen, maar ook het familiebedrijf. Zijn zonen Gijs, Just en Guido treden in zijn voetsporen en kwamen als audicien bij het bedrijf werken. Elk met hun eigen focus. Zo gebruikt Gijs Makker zijn kennis en passie om de constante ontwikkelingen in de markt te volgen. 

“Op deze manier kunnen we onze klanten altijd de best mogelijke en innovatieve oplossingen bieden”, legt hij uit. “Vanwege ons werk hebben we ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid”, zegt Just Makker, de oudste broer. Iedereen met gehoorproblemen moet het gevoel van optimaal horen kunnen ervaren, dat is zijn stelling. Guido Makker is gespecialiseerd in het aanpassen van kinderhoortoestellen.

Makker Amstelveen is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot half 17.30 uur geopend. Naast Daan Bossong, staat ook Amber Miltenburg als audicien klaar voor de slechthorende bewoners van Bovenkerk en omstreken. De winkel aan de Noorddammerlaan 120 in Amstelveen is bereikbaar via 020 – 7058122 en amstelveen@makker.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie