Koudijs B.V., winnaar van de Publieksprijs in 2019, met jurylid 2019 en voormalig voorzitter Ondernemersvereniging Amstelveen Alphons Böggemann.
Koudijs B.V., winnaar van de Publieksprijs in 2019, met jurylid 2019 en voormalig voorzitter Ondernemersvereniging Amstelveen Alphons Böggemann. Foto: Anko Stoffels

Start verkiezingen voor publieksprijs Amstelveense Ondernemer van het Jaar

31 augustus 2022 om 13:16 Zakelijk

AMSTELVEEN De verkiezingen voor de publieksprijs van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar gaan op donderdag 1 september van start. Tot 1 november kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete kandidaat. Alle kandidaten die zijn aangemeld voor de titel Amstelveens Ondernemer van het Jaar 2022-2023 dingen mee. De tien die het hoogst geëindigd zijn horen op 18 november wie de Publieksprijs in ontvangst mag nemen.

Op vrijdag 18 november bepaalt een vakjury tijdens de Grande Finale bij KPMG welke ondernemer de titel Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 krijgt. Daarnaast wordt ook de Publieksprijs toegekend. Voor ondernemers is die waardering van het publiek minstens zo belangrijk getuige de blijdschap van de winnaars bij de vorige edities in 2019 en 2017, de firma Koudijs B.V. en KOK Advies.

De kandidaten waaruit het publiek kan kiezen zijn dit keer: BosBalans Coaching, Cigo De Posthoorn, Gedragsdeskundige voor honden Michelle Vrolijk, Pics by Petri, SISAR BV, Taxi Carvo, Trends For Friends, AmstelveenSport, Het Fietshuys Amstelveen, Zest Your Life, MiWebb, BuentingSport, ChargeMakers B.V., Clappform, café-restaurant Heisa, WEERinREGIE, MI Network, Mind Direction, JEROEN Hypotheekadvies, Naeckte Brouwers, Koen Pack B.V., Co van der Horst en New York Pizza.

Een stem uitbrengen op de favoriete ondernemer uit dit rijtje kan vanaf 1 september via ovhj-amstelveen.nl


KOK Advies met jurylid in 2017 Ger Loogman van de Loogman Groep. - Foto: Anko Stoffels

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie