Herba de kruidentuin heeft een enorm assortiment om gezond te blijven.
Herba de kruidentuin heeft een enorm assortiment om gezond te blijven. Joop Touw BDU
Zakelijk

Bodyscan bij Herba de Kruidentuin

25 augustus 2022 om 08:00 Zakelijk

AMSTELVEEN “Herba de Kruidentuin denkt met jou mee over al jouw gezondheidsvragen en helpt je bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van uw verzorging en gezondheid. Op 1, 2, 8 en 9 september is het bij ons mogelijk om een holistische bodyscan te laten doen door een orthomoleculair therapeut. Met deze scan kan een kijkje worden genomen in het lichaam. Alles wordt zichtbaar: van organen tot lymfe, skelet, energie en ontstekingen. Ook blokkades kunnen worden opgespoord en weggenomen.” Dat vertelt Ton Stevens, eigenaar van Herba de Kruidentuin aan de Van der Hooplaan.


Door middel van twee elektroden op de polsen worden zachte elektrische pulsen door het lichaam gestuurd. Aan de hand hiervan wordt informatie verkregen.

“De Bodyscan is geen medische behandeling, maar behoort tot de alternatieve geneeswijzen. De scan duurt circa 45 minuten. Vervolgens wordt aan de hand van de scan bepaald welke behandeling nodig is. ‘Dat kan bijvoorbeeld zijn met homeopathische geneesmiddelen of vitaminen. Ook kan een afspraak worden gemaakt voor een behandeling met elektrische pulsen. Dit kan helpen blokkades op te lossen. De elektrische pulsen doen geen pijn. Het is daarom een prettige behandeling,” vertelt Stevens.

De RIVM richtlijnen worden bij de behandeling acht genomen. De Bodyscan wordt op afspraak afgenomen en voorafgaand wordt aan deelnemers gevraagd om een gezondheidscheck in de vullen.

“Wij respecteren jouw privacy. De Bodyscan wordt afgenomen in de, speciaal daarvoor ingerichte, afgescheiden consultruimte,”licht Stevens toe. “De normale prijs van en Bodyscan is 99 euro, maar wij bieden deze nu aan voor 49,50 euro. Daaronder valt de Bodyscan, de interpretatie en het advies. Een eventuele behandeling is los bij te boeken voor 50 euro.”

AFSPRAAK MAKEN De Bodyscan wordt op afspraak afgenomen op 1, 2, 8 en 9 september. Wie een afspraak wil maken, wordt aangeraden om dat tijdig te doen. Dat kan bij Herba de Kruidentuin, Van der Hooplaan 172 in Amstelveen. Tel. 020 - 641.9589.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie