Afbeelding
Jurrit van der Waal

Raad de geheime ijssmaak bij Frites Affairs en win een jaar gratis ijs

27 juli 2022 om 14:11 Zakelijk

AMSTELVEEN Deze week lanceert snackformule Frites Affairs een ijskoude winactie. Wie hun geheime ijssmaak raadt, maakt kans op een jaar gratis ijs! De hele zomervakantie kan iedereen de smaak gratis komen proeven in de Frites Affairs vestigingen in Amstelveen en Almere. Frites Affairs is in Amstelveen gevestigd aan Stadsplein 89.

In zowel Almere als Amstelveen mag iedereen tot en met 31 augustus bij de vestiging zelf komen proeven van de geheime ijssmaak. Wie kan raden welke smaak het is maakt kans op een jaar gratis ijs bij die Frites Affairs vestiging.

TIPS Voor iedereen die na het proeven de smaak nog niet heeft geraden, worden op Instagram en via de digitale nieuwsbrief van Frites Affairs tips gegeven. Zo lezen mensen in de eerste nieuwsbrief dat dit ijsje je laat verlangen naar tropische reizen, omdat één van de ingrediënten aan een prachtig gebloemde klimplant te zien is. Om de winactie extra kracht bij te zetten maakt Frites Affairs gedurende de campagneperiode gebruik van location based bannering. Passanten die op dat moment in de buurt van één van de vestigingen zijn worden via mobiele advertenties uitgenodigd om de smaak gratis te komen proeven.

Deelnemers kunnen tot en met 31 augustus de smaak raden op de actiesite www.fritesaffairs.com/winactie-raad-de-smaak. Indien er meerdere goede antwoorden binnenkomen, zal Frites Affairs op onpartijdige wijze een winnaar aanwijzen. De winnaar wordt in september bekend gemaakt via Instagram (@frites_affairs) en e-mail (actie@fritesaffairs.com). Het jaar gratis ijs wordt vertaald in 52 persoonlijke vouchers ter waarde van één gratis ijsje. Zo kan de winnaar het hele jaar door genieten van ijskoude verleidingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie