Alle modellen van de QWIC-bikes kunnen tijdens het evenement wordt uitgeprobeerd.
Alle modellen van de QWIC-bikes kunnen tijdens het evenement wordt uitgeprobeerd. © Evabloem photography

QWIC e-bikes testen in Amstelveen van 20 tot en met 22 juli

18 juli 2022 om 15:05 Zakelijk

AMSTELVEEN Het Nederlandse e-bike merk QWIC houdt op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 juli een Zomer test event in het QWIC Experience center in Amstelveen. Tijdens dit driedaagse evenement kan uitgebreid kennis gemaakt worden met de QWIC e-bikes. Alle modellen zijn er aanwezig en te testen, inclusief de nieuwste modellen met innovaties als automatisch schakelen.

QWIC e-bikes kenmerken zich door de hoge kwaliteit, het rijcomfort en een kenmerkend design. Er zijn QWIC e-bikes in verschillende segmenten, van stadsfietsen met een rechte zit, tot sportieve en avontuurlijke fietsen die vragen om van de gebaande paden af te gaan.

ZELF DE QWIC-BIKES TESTEN Tijdens het QWIC Zomer test event zijn alle QWIC modellen beschikbaar om te testen. Geïnteresseerden kunnen de verschillende modellen zelf ervaren en zo bepalen welk type e-bike het beste bij hen past. De toegang is gratis. Bezoekers zijn van harte welkom tijdens het QWIC Zomer test event. Er is geen aanmelding vooraf nodig.

LOCATIE EN TIJD Het QWIC Experience center in Amstelveen is gelegen aan de Ouderkerkerlaan 150. Het driedaagse evenement start dagelijks om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

OVER QWIC QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de German Design Award 2022. 

Meer informatie op www.qwic.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie