Ronald van Haaften: “Wij bestellen de juiste verpakkingen op het juiste moment.
Ronald van Haaften: “Wij bestellen de juiste verpakkingen op het juiste moment. PR
BAANDICHTBIJ

Internationale groothandel in verpakkingen - APG Europe - zoekt talentvolle professionals

25 mei 2022 om 08:00 Zakelijk

REGIO Dat het bedrijf dit jaar 50 jaar bestaat, gaat zeker niet ongemerkt voorbij aan de 30 medewerkers van APG Europe in Uithoorn. Samen mét aanhang vieren ze later dit jaar dit feestje in Napels. CEO Ronald van Haaften: ‘Onze mensen zijn echt het allerbelangrijkste; zij maken dit bedrijf uniek. Daar investeren we graag in!’

Die dynamiek van andersdenkenden maakt het zo leuk en uniek

Als groothandel in primaire verpakkingen voor de farmaceutische en cosmetische industrie, zorgt APG Europe ervoor dat die verpakkingen – zoals glazen flesjes voor medicijnen - op het juiste moment bij de klant komen. “Wat we doen is voornamelijk logistiek ketenmanagement”, vertelt Ronald van Haaften. “Wij bestellen de juiste verpakkingen op het juiste moment. Bedenk dat er in deze business soms wel een jaar tot twee jaar levertijd is. Dus slaan wij ca 3.000 pallets met verpakkingsmateriaal op en leveren die tijdig aan de klant zodat deze nooit zonder komt te zitten. Wij kennen de planning van onze klanten, maar ook die van onze leveranciers. Door beide te matchen, weten we precies wat we moeten bestellen. Die logistieke operatie, daar zijn wij goed in!”

NIKS IS TE GEK “Goed zijn in je werk heeft natuurlijk alles met het team te maken. Als APG zijn we onderdeel van het Zweedse Indutrade; een mensenbedrijf pur sang. Een cultuur die je ook bij ons heel goed terugziet. De communicatiecultuur is hier open en direct. Met z’n dertigen werken we hard, helpen en coachen elkaar en we proberen er elke dag weer een topdag van te maken. Of dat nu thuis is of op kantoor, full- of parttime en of dat je wilt doorgroeien en leren of juist op je plek wilt blijven zitten; hier is niks te gek! Geen wonder dat de meesten hier blijven werken en de vergrijzing ook bij ons toeslaat. De deur staat daarom zeker open voor jonge, talentvolle professionals.”

PAAR PAUWEN IN HUIS “Waar ik in ons team zeker naar streef is een dynamiek van andersdenkenden, dus geen club van gelijkgestemden. In ons team zitten ook echt wel een paar pauwen; soms is het hier net een showroom. Niet excentriek of zo, maar juist allemaal uniek in hun soort. Dat maakt het leuk en spannend, maar ook uitdagend in coaching en begeleiding. Wat altijd voorop staat is integriteit, ethische normen en respectvol met elkaar omgaan. Naast dat menselijk aspect staan duurzaamheid en innovatie hoog op de agenda. Samen kijken we altijd vooruit!”

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen APG Europe? Kijk op www.apg-europe-eu of mail naar Wendy Koolmoes via wkoolmoes@indutradebenelux.com.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie