Afbeelding
Andcmedia

Chantal Janzen snijdt taart aan in ´The Home of Pink´ in Stadshart Amstelveen

12 maart 2020 om 07:30 Nieuws

AMSTELVEEN Ter ere van de derde verjaardag van '&C', het platform en tijdschrift van Chantal Janzen, openen zij van 14 tot en met 22 maart de &C pop-upstore 'The Home of Pink' in Stadshart Amstelveen.

De tijdelijke winkel aan het Rembrandthof wordt in samenwerking met Wondr Experience  Amsterdam ongebouwd tot een winkelparadijs met roze interieur en 'instagrammable' hoekjes.  Speciaal voor deze pop-upstore worden er items uit de &C Collection verkocht met  verjaardagskorting en zijn er leuke weggeefacties.

AANWEZIG Chantal Janzen zal op zaterdag 21 maart ter gelegenheid van de verjaardag van &C de taart aansnijden. Ze is aanwezig tussen 11.00 tot 14.00 uur. De pop-upstore is onderdeel van 'Say Hello to Fashion' in Stadshart Amstelveen. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl.

&C is het 360° mediamerk van Chantal Janzen met een maandelijks magazine, website, online shop, fysieke winkel, eigen tv-programma's en live events. &C is gericht op vrouwen van 18 tot 48 jaar en behandelt onder meer mode, beauty, lifestyle, eten en reizen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie