Het nieuwe pand van Dillewijn Zwapak in Amstelveen.
Het nieuwe pand van Dillewijn Zwapak in Amstelveen. Eigen foto

Dillewijn Zwapak verhuist van Aalsmeer naar Amstelveen

19 januari 2019 om 08:00 Nieuws

AMSTELVEEN Dillewijn Zwapak, de verpakkingsspecialist voor de sierteeltsector, betrekt op 4 februari haar nieuwe hoofdkantoor en centrale distributiecentrum in Amstelveen. Dat betekent dat het bedrijf na ruim 80 jaar Aalsmeer verlaat.

"Het is voor onze medewerkers werkelijk een heerlijke plek geworden om te werken met een hypermodern centraal magazijn en voor onze klanten een ruime sfeervolle showroom", aldus Mark de Krosse (Managing Director).

TECHNOLOGIE In het nieuwe gebouw is de allernieuwste technologie toegepast. Hightech automatisering en zelfs robotisering, waarbij het merendeel van het rijdend materieel onbemand zal zijn, gaan er voor zorgen dat de bevoorrading van het magazijn en de verwerking van klantorders efficiënt en veilig worden afgehandeld.

"Uiteraard heeft bij de ontwikkeling van het nieuwe bedrijfspand naast modernisering ook het fenomeen duurzaamheid een grote rol gespeeld", vervolgt De Krosse. "Bij de selectie van installaties en materieel heeft energieverbruik een hoofdrol gespeeld. Alle benodigde energie wordt met zonnepanelen op ons eigen dak opgewekt en we houden genoeg over om in de toekomst bijvoorbeeld ons hele wagenpark van energie te voorzien."

Het adres van het nieuwe hoofdkantoor en magazijn van Dillewijn Zwapak is De Loetenweg 2  in Amstelveen. De locatie ligt op een steenworp afstand van Flora Holland, Greenparc en VBA Zuid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie