Afbeelding
Stadshart Amstelveen

‘Fashion Festival’ in Stadshart Amstelveen

20 april 2023 om 20:00 Winkels

AMSTELVEEN Stadshart Amstelveen houdt nog tot en met zondag 23 april het ‘Fashion Festival’. Dit evenement in het Binnenhof moet bezoekers inspireren om er elke dag op hun best uit te zien. Het Stadshart brengt hiermee ook het mode- en beauty-aanbod in het winkelgebied onder de aandacht.

Als onderdeel van Fashion Festival kunnen bezoekers dagelijks langskomen voor een stylingsessie met Nederlandse topstylisten als Lonneke Nooteboom (alleen op inschrijving), Kelly Huisman en Diana Theys, bekend van hun stylingwerk voor bekende Nederlanders. Zij zullen op basis van het fashion aanbod in Stadshart Amstelveen de bezoekers kledingadviezen geven. 

Na het bijwerken van haar en make-up door Douglas kunnen bezoekers hun look laten vastleggen door een professionele fotograaf voor een opvallende achtergrond, of kunnen zijzelf een video maken in de speciaal hiervoor ingerichte TikTok Corner. Foto’s worden direct verstuurd naar de smartphone van de deelnemers, die deze met de hashtag #stadshartamstlvn kunnen delen op hun sociale media. Door de hashtag te gebruiken maken deelnemers kans op door ondernemers in Stadshart Amstelveen gesponsorde prijzen.

Voor meer info: westfield.com/netherlands/stadshartamstelveen/fashionfestival

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie