Diverse activiteiten op Burendag in Amstelveen

20 september 2017 om 00:00 Voorpagina

AMSTELVEEN In het kader van de landelijke Burendag vinden op zaterdag 23 september ook in Amstelveen diverse activiteiten plaats.

Zo houdt wijkcentrum De Bolder in samenwerking met Albert Heijn een gratis Buiten Ontbijt met wijkbewoners van 8.30 tot 10.00 uur. De ontbijttafel staat gedekt tussen de Bolder en AH (bij slecht weer onder de luifel van winkelcentrum Groenhof)

Verder zijn omwonenden zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur welkom in diverse woonzorgcentra van Brentano. Ze kunnen voor een kennismaking terecht in de woonzorgcentra Belmonte (Laan van de Helende Meesters 472), , 't Huis aan de Poel (Populierenlaan 21) en Nieuw Vredeveld (Rembrandtweg 428). Als 'goede buur' trakteren de tehuizen op koffie met taart. De toegang is gratis.

De Netwerkgroep Doen! houdt zaterdag een Buurtbrunch in de wijk Keizer Karelpark. De brunch vindt van 10.00 tot 12.00 uur plaats in Atelier 2005 aan Van Weerden Poelmanlaan 4. De lokale middenstand heeft bijgedragen om deze Buurtbrunch mogelijk te maken. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Ook in de Schildersbuurt in het Stadshart wordt Burendag gevierd. Er wordt een ruilboekenkast in gebruik genomen, gecombineerd met een buurtborrel om de saamhorigheid in de buurt te vieren. De officiële openingshandeling wordt verricht door wethouder Jeroen Brandes.

In Bovenkerk wordt van 10.30 tot 12.00 uur de derde editie van de BovenkerseBurendagbrunch gehouden in het Urbanuspark. Bovenkerkers kunnen daar hun buren ontmoeten en bijpraten. Wie mee wil doen moet een e-mail met naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen sturen naar lex.koot@ziggo.nl. Een kleine bijdrage is welkom en kan ter plekke gedoneerd worden bij de Burendagbrunch.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie