Aan het toernooi doen diverse 35+ teams uit de regio mee.
Aan het toernooi doen diverse 35+ teams uit de regio mee. Pixabay

Zaterdag eerste editie van voetbaltoernooi FC Amsterdamse Bos

10 januari 2023 om 14:20 Voetbal

AMSTELVEEN Aan de voet van het Wagnerstadion en aan de rand van het Amsterdamse Bos wordt zaterdag 14 januari bij voetbalvereniging FC Amsterdamse Bos de 1e editie van het FC Amsterdamse Bostoernooi gehouden. Aan het toernooi doen de 35+ teams mee van: AFC Ajax, Nautilus, Taba, Geuzen Middenmeer, Legmeervogels, Jos Watergraafsmeer, AMVJ en FC Amsterdamse Bos.

De dag biedt volgens de organisatie veel meer dan alleen voetbalplezier. Voor deelnemers, aanhang en belangstellenden is er op 14 januari op het Sportpark Amsterdamse Bos van alles te doen. Naast een springkussen voor de kinderen kan er na afloop van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje geluisterd worden naar de de bekende Amsterdamse zanger Robert Leroy en DJ Jasper.

Het toernooi vindt plaats op Sportpark Amsterdamse Bos aan Jan Tooropstraat 48 in Amstelveen en duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Voor individuele voetballers of teams die op zoek naar een leuke nieuwe voetbalvereniging, is zaterdag volgens FC Amsterdamse Bos ook de ideale mogelijkheid om de sfeer bij de club te proeven.

Meer info over de vereniging is te verkrijgen via het e-mailadres: info@amsterdamsebos.com of amsterdamsebos.com

Li

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie