Afbeelding
Pixabay

Wegafsluitingen in Amstelveen wegens asfalteringswerkzaamheden

16 november 2022 om 09:45 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Enkele wegen in Amstelveen worden deze week tijdelijk afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden. Het gaat onder meer om een deel van de Van der Hooplaan en de Eleanor
Rooseveltlaan en Florence Nightingalelaan.

In verband met asfalteringswerkzaamheden is de Van der Hooplaan tussen het Hueseplein en Lindenlaan van donderdag 17 november 13.00 uur tot en met vrijdag 18 november 5.00 uur afgesloten voor het verkeer. Overdag is de Van der Hooplaan afgesloten tussen het Hueseplein en de rotonde Lindenlaan. De rotonde blijft dan beschikbaar voor het verkeer. ’s-Avonds wordt ook de rotonde afgesloten voor het verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Het Hueseplein blijft bereikbaar vanuit noordelijke richting (vanuit de richting Keizer Karelplein).

Van donderdag 17 november 7.00 uur tot en met vrijdag 18 november 17.00 uur zijn de Eleanor Rooseveltlaan en Florence Nightingalelaan afgesloten voor het verkeer voor asfalteringswerkzaamheden. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is een afsluiting van de rijbaan noodzakelijk. Verkeer wordt omgeleid via de Straat van Messina – Beneluxbaan – Rembrandtweg – Saskia van Uylenburgweg.

In verband met asfalteringswerkzaamheden is ook de Bankrasweg tot en met vrijdag 18 november volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Grote en Kleine Poorterweide blijven bereikbaar via de Oostermeerweg. Overig verkeer wordt omgeleid via de Amsteldijk Noord en Machineweg MP. (Brom-)fietsers en voetgangers worden omgeleid via het fietspad langs de Escapade.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie