Speelzaal TTV Amstelveen
Speelzaal TTV Amstelveen Ben Rigter

1e senioren team van Tafeltennisvereniging Amstelveen wint lastige uitwedstrijd tegen HTC uit Hoofddorp

13 februari 2023 om 16:51 Sport Deel je nieuws

Zaterdag 11 februari stond voor het 1e senioren team van Tafeltennisvereniging Amstelveen, uitkomende in de 3e divisie van de landelijke competitie, de altijd lastige uitwedstrijd tegen regiogenoot HTC uit Hoofddorp op het programma. In het najaar 2022 werd nog met 7-3 verloren.

De eerste wedstrijd deze voorjaarscompetitie tegen US 1 was voor Amstelveen 1 in een klinkende 9-1 overwinning geëindigd waarbij kopman Arjan Verburg één wedstrijd helaas niet in winst wist om te zetten.

Dan nu de uitwedstrijd tegen HTC. Arjan startte tegen Kaustav maar kwam helaas niet in zijn spel, 1-0 voor HTC. Brian van den Heuvel speelde solide tegen kopman Ali en wist met gevarieerd spel zijn tegenstander tot voldoende fouten te dwingen 1-1. Brian Bakker nam het na een vlot gewonnen 1e game tegen Ioannis wat te gemakkelijk op en verloor uiteindelijk in 4 games. Het dubbel van Brian en Brian ging qua spel op en neer maar na gemiste kansen  in de 4e game won het HTC dubbel Kaustav en Ali de 5e game vrij gemakkelijk, dus een tussenstand van 3-1.

Hierna begon het bij Amstelveen gelukkig goed te lopen en na 3 wedstrijden die vrij eenvoudig in 3 games werden gewonnen stond het 3-4 in Amstelveens voordeel. De laatste 3 wedstrijden werd er van beide kanten erg goed gespeeld met veel mooie rally’s wat door de toeschouwers met applaus werd gewaardeerd. Amstelveen was echter net iets sterker en alle 3 deze wedstrijden werden in 4 steeds krappe games gewonnen met een 3-7 einduitslag in het voordeel van Amstelveen. Een prima start van de voorjaarscompetitie voor Amstelveen 1.

Heb je zelf zin om een keer te komen tafeltennissen, kijk dan op onze website www.ttvamstelveen.nl voor de mogelijkheden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie