Amelie Kramer, Shoshanah Brant, Caitlyn Lammen en Valerie Attigah van United Amstelveen vormden en combinatieteam met Luna en Emely van Dynamo Roosendaal.
Amelie Kramer, Shoshanah Brant, Caitlyn Lammen en Valerie Attigah van United Amstelveen vormden en combinatieteam met Luna en Emely van Dynamo Roosendaal. United Amstelveen

2023 begint voor United Amstelveen met vier gouden medailles

16 januari 2023 om 15:14 Sport

AMSTELVEEN Turnvereniging United Amstelveen is het nieuwe jaar goed begonnen. De turnsters hebben zondag maar liefst vier gouden medailles weten te behalen tijdens de landelijke voorwedstrijd in Vianen. 

United Amstelveen was samen met Lisa Snel (hoofdtrainster Topsport) aanwezig. Amelie Kramer, Shoshanah Brant, Caitlyn Lammen en Valerie Attigah turnen in de Middenbouw op het hoogste nationale niveau van Nederland. Tijdens hun tweede Voorwedstrijd behaalde zij, in een combinatie team samen met Luna en Emely van Dynamo Roosendaal, de gouden medaille. Het team hield zich knap staande in een sterk deelnemersveld. Dat was een knappe prestatie en hoofdtrainster Lisa Snel is dan ook maar wat trots op haar dames.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie