Familie toernooi in volle gang!
Familie toernooi in volle gang! Guus Korper

Aris en Elias Negrin zijn TTV Amstelveen familie kampioen 2022

13 juni 2022 om 11:07 Sport Deel je nieuws

Zondag 12 juni streden 19 teams van tafeltennis vereniging Amstelveen om de titel “ familie kampioen 2022”.
De teams werden gevormd door ouders en kinderen uit 1 familie waar minstens 1 van de 2 spelers lid moest zijn van TTV Amstelveen.
Bijzonder om te vermelden is dat er teams deelnamen met maar liefst 8 verschillende nationaliteiten hetgeen de culturele diversiteit van de club benadrukt.
In de voorronden werden in 5 poules dubbels gespeeld waarna de uitslag van de poules bepaalde in welke groep men terecht kwam voor de finalerondes.
In deze finaleronde speelden men als team in een groep van 4 teams. In een onderlinge wedstrijd speelden eerst de ouders tegen elkaar, vervolgens de kinderen en elke wedstrijd werd beëindigd met een dubbelspel.
In een adembenemende finale speelde het van oorsprong Griekse koppel met Aris en Elias Negrin tegen het team van de familie Kumar met Amerikaanse roots.

De beslissing in deze wedstrijd viel in de strijd tussen Elias Negrin en Harish Kumar, welke verrassend gewonnen werd door Elias.
Na nog eens twee spannende wedstrijden werd de finalematch uiteindelijk met 2-1 gewonnen door de familie Negrin.
Na 5 uur ploeteren, genieten en heel veel tafeltennisplezier werden de prijzen uitgereikt door organisator Guus Korper die met behulp van vrijwilligers, trainers, ouders en spelers dit toernooi tot een super succes wist te maken.

Wil je meer weten over TTV Amstelveen of een keertje proeflessen komen nemen kijk dan op de website www.ttvamstelveen.nl voor meer informatie.
Je kunt 3x gratis komen spelen om te kijken of de sport en onze vereniging bij je past.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie