Kersttournooi biljartvereniging De Doorstoters

5 januari 2018 om 00:00 Sport

Op maandag 18 december jl. heeft biljartvereniging De Doorstoters het jaarlijkse kersttournooi gehouden in biljartcentrum De Startbaan.

Er was weer een mooie tafel met veel leuke prijzen waar tijdens een gezellig tournooi om gestreden werd. In poules van 4 spelers speelde iedereen 3 wedstrijden. Tijdens de wedstrijden genoten de spelers van diverse consumpties en lekkere hapjes, aangeboden door de vereniging.

Zo rond 16.00 uur was het tournooi afgelopen en werden allereerst de clubkampioenen per spelsoort (libre, bandstoten en 3-banden) gehuldigd en werden de bekers uitgereikt.

Vervolgens was de beurt aan de prijzentafel. Alle spelers kregen een kerststol, fles wijn en een zak luxe koekjes. Daarna konden de spelers afhankelijk van hun eindplaats in de poule nog kiezen uit een rollade, fles jenever, bonbons en een kaars.

Er was zelfs voor een tas gezorgd om alle prijzen mee naar huis te nemen. Al met al een heel geslaagd en gezellig kersttournooi.

Heeft u interesse om eens te kijken of u misschien wilt biljarten bij De Doorstoters? U bent van harte welkom om te komen kijken op maandagmiddag vanaf 13.00 uur. U kunt eerst enkele maandagen mee spelen voordat u beslist of u lid wilt worden. Op het biljartcentrum zijn keu's beschikbaar. U bent van harte welkom !!

Hans Clerc

Voorzitter De Doorstoters

06 23524304

Hans@Clerc.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie