Ruime overwinning voor Martinus (zaterdag)

15 november 2017 om 00:00 Sport

AMSTELVEEN Sporting Martinus en SV Ouderkerk hebben zaterdag forse overwinningen behaald in 4D. RODA ´23 leed een nipte nederlaag in een doelpuntrijk duel. Een in de tweede helft ingezette inhaalrace bleef zonder het gewenste resultaat. Rkavic liep zaterdag tegen een forse nederlaag aan tegen CTO´70.

ZATERDAGVOETBAL

4D RODA '23 - Vlug & Vaardig 4-5 (0-5 )

Na 45 minuten voetbal leek het alsof de wedstrijd al gespeeld was. RODA '23 stond bij het fluitsignaal van de scheidsrechter met 0-5 achter. Na de pauze waren de rollen omgekeerd. De Bovenkerkers begonnen als herboren aan de tweede helft en wisten terug te komen tot 4-5. Een gelijkspel leek eraan te komen maar helaas bleek de tijd te kort om de gelijkmaker te produceren

4D TABA - Sporting Martinus 1-6

Sporting Martinus had zaterdag geen kind aan TABA. De ploeg van trainer Jessy Lissaur behaalde een ruime overwinning. Na het laatste fluitsignaal wees het scorebord de stand van 1-6 aan. De doelpuntenmakers waren: Bart Sanders 0 -1, Daniel Hoeksema 0-2, Jorn Stolwijk 0-3, Daniel Hoeksem (na assist van Tom Posthuma) 0-4, Maarten Dingemans (na assist Tom Posthuma) 0-5 en Daniel Hoeksema 0-6. Uiteindelijk wist TABA de eer te redden door 1-6 te maken.

4D SV Ouderkerk - Z.O. United 5-0 (2-0)

SV Ouderkerk dendert maar door. De goed voetballende ploeg van trainer Peter Grifhorst trakteerde Z.O. Untited op een forse nederlaag. Bij rust stond het al 0-2 dankzij goals van Dannie Staats en Rogier de Bruin. In de tweede helft werd het team uit Amsterdam Zuidoost op een nog grotere achterstand gespeeld. Serghinio lens maakte er in de 69ste minuut 3-0 van. Een kwartier voor het einde werd het 4-0 dankzij een treffer van Jeffery Venema. Jesse Kier zorgde voor de eindstand van 5-0. Ouderkerk staat nu aan kop in de competitie.

4D CTO'70 - Rkavic 6-0 (2-0)

Uit bij CTO '70 in Duivendrecht liep Rkavic averij op. Een zware 6 - 0 nederlaag tegen de nummer 2 in de competitie was het resultaat.

4D FC Portugal Amsterdam - SV RAP 4 - 2.