Deelnemers op weg in één van de parken.
Deelnemers op weg in één van de parken. AmstelveenSport

Voorjaarseditie van 11 Parkentocht: ‘Er op uit met 11 soorten fruit’

28 maart 2023 om 10:20 Recreatie

AMSTELVEEN AmstelveenSport organiseert ook dit voorjaar de 11 parkentocht. De elf wandelingen van deze editie staan in het teken van ‘Vit, vitaal en sociaal; er op uit met 11 soorten fruit’. Dit omdat een gezonde voeding essentieel is voor een fit en vitaal leven. Na afloop van elke wandeling ontvangen de deelnemers telkens een ander stuk fruit. Vanaf 4 april wordt er wekelijks op de dinsdag en de donderdag vanaf 10.00 uur ongeveer een uur gewandeld vanaf verschillende plekken in Amstelveen. Dinsdag 4 april is het vertrekpunt Stichting de Uiterton aan Amsterdamseweg 304.

Wandelen is volgens de organisatie een heerlijke en laagdrempelige manier om fit te blijven. Deelnemers kunnen gezellig samen op pad gaan met een groep wandelaars en onder professionele begeleiding werken aan hun vitaliteit. 

De wandelingen starten telkens om 10.00 uur. Op dinsdag 4 april is de startlpocatie Sichting de Uiterton, Amsterdamseweg 304, op vrijdag 7 april - Poel’s Up aan Laan Nieuwer Amstel 1B, op dinsdag 11 april Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos, aan Bosbaanweg 5 en op vrijdag 14 april bij Kwiek Beweegroute aan de Augusta de Witlaan 2.

Op dinsdag 18 april start de wandeling bij wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1,op vrijdag 21 april bij Beweegbank voor MC Zonnestein aan Van Heuven Goedhartlaan 933, op dinsdag 25 april bij atletiekvereniging Startbaan aan Startbaan 1A en op vrijdag 28 april bij Silversant aan Noorddammerlaan 119.

Ook in mei wordt er nog gewandeld.Op dinsdag 2 mei  vindt de start plaats bij Pluspunt aan Smeenklaan 1, vrijdag 5 mei bij Ontmoetingscentrum De Meent aan Orion 3 en op dinsdag 9 mei bij wijkcentrum De Bolder aan Groenhof.

Met elkaar afspreken om mee te wandelen met de 11 Parkentocht kan via de besloten facebookgroep: AmstelveenWandelt. In deze groep worden ook foto’s en ervaringen van de 11 parkentocht gedeeld.

Kosten voor deelname zijn 2 euro per wandeling of 20 euro voor een strippenkaart van 11 wandelingen. Belangstellenden worden verzocht zich vooraf in te schrijven via www.amstelveensport.nl/11-parkentocht


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie