Afbeelding
PHILE DEPREZ

Concert Jeroen van der Boom en theater over filosoof Spinoza in Schouwburg Amstelveen

13 oktober 2020 om 13:30 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Han Kerckhoffs wekt filosoof Spinoza tot leven in de Schouwburg van Amstelveen. Spinoza is een voorstelling voor jonge idealisten, oude krokodillen en iedereen die nadenkt over het leven. Leer en geniet van het vakmanschap van bedenker en regisseur Stefaan Van Brabandt en zijn motto: drempel laag, lat hoog. 

Woensdag 21 oktober om 20.30 uur wekt acteur Han Kerckhoffs Nederlands bekendste filosoof tot leven. Na Socrates en Marx is Spinoza nummer drie in de aansprekende, humorvolle en onderhoudende filosofenreeks van Het Zuidelijk Toneel. In de voorstelling wordt teruggekeken op het leven, werk en erfenis van Spinoza. De bevlogen en rationeel onderbouwde boodschap van vrede, vrijheid en openheid werd gebracht door een man van vlees en bloed, heen en weer geslingerd tussen eenzaamheid, vrijheid, strijd en verzet.

THE PIANOMAN Jeroen van der Boom is een van de grootste artiesten van Nederland en is donderdag 22 oktober om 19.00 en om 21.00 uur met The Pianoman, een zeer bijzondere one-man-show, te zien in Schouwburg Amstelveen. Een persoonlijke show waarin Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek. The Pianoman wordt een muzikaal feest!

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie