Stephanie Lauwrier en Wart Kamps
Stephanie Lauwrier en Wart Kamps Merlijn Doomernik

‘Het is maar een peepshow’ te zien in Schouwburg Amstelveen

1 oktober 2020 om 09:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Acteurs Wart Kamps (Missie Aarde, Dokter Tinus) en Stephanie Louwrier staan weer samen in het Theater. Hun nieuwe tragikomedie ‘Het is maar een peepshow’ is zaterdag 3 oktober te zien in Schouwburg Amstelveen.
Het is maar een peepshow schetst een beeld van een fictieve nabije toekomst waarin cultuur uit de samenleving is verbannen. Theaters zijn in brand gestoken, musea vernield en alle kunstopleidingen zijn gesloten. Het enige vertier dat mensen nog hebben is bezoekjes aan de Efteling, sauna’s en seksclubs. Een klein aantal acteurs blijft echter vechten en zoekt ondergronds naar nieuwe mogelijkheden om hun vak te beoefenen.
Kamps en Louwrier maakten samen eerder de succesvolle Parade-voorstelling Drie Lesbiennes en een Talkshow. Zij zouden ook dit jaar een stuk voor de Parade maken, maar het festival werd afgelast vanwege de corona-uitbraak.

Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk om vooraf online kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden. Ook wordt continu schoongemaakt. Kijk voor kaarten en informatie op schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie