Afbeelding
Photo by Lagos Techie on Unsplash

Wat zijn de grootste verschillen tussen werken bij een corporate of in het MKB?

17 november 2021 om 14:58 Partnercontent

Er zijn uiteraard verschillen tussen het werken bij een corporate en werken bij een MKB. Een MKB is over het algemeen een stuk kleiner. Hierdoor zijn sommige zaken vaak minder goed geregeld dan bij een extreem grote onderneming. Ook als het aankomt op het leren tijdens je werk zijn er verschillen tussen een corporate en in het MKB. Zo zullen corporate bedrijven vaak meer geld ter beschikking hebben om eventuele opleidingen van hun werknemers te betalen. Dus er is zeker een verschil tussen deze twee. Er zijn veel werknemers die ervoor kiezen om door te leren naast hun werk. Veel werkgevers zijn hier heel blij mee. Als werknemers door blijven leren betekent dit dat het gemiddelde opleidingsniveau binnen het bedrijf alleen maar hoger wordt. 

Als je graag door wilt leren terwijl je een goede baan hebt, is dat zeker geen raar idee. Het kan een idee zijn om het hier over te hebben met je leidinggevende. Vaak vindt het bedrijf waar je werkt het goed als je door wilt leren. Dit laat namelijk zien dat je gemotiveerd en ambitieus bent.

NCOI kan een goede keuze zijn

Deze onderzoekspagina geeft aan dat de helft van alle mensen die aan bijscholing doet tijdens het werk, dit moet doen in hun eigen tijd. Dit is voor veel mensen vrijwel niet te doen. Het kan natuurlijk lastig zijn om naast je werk ook nog eens een studie te volgen. Daarom kan het fijn zijn als je werk je hier de ruimte voor geeft. Zo kun je de weken beter verdelen en zo zul je het ook beter vol kunnen houden. Als je op zoekt wilt gaan naar de mogelijkheden die er zijn, kan je er goed aan doen om het NCOI te bezoeken. Bekijk deze pagina in dat geval ook zeker eens. Een NCOI opleiding kun je vaak online volgen. Zo kun je dit dus gemakkelijk combineren met je werk. Daarom zijn deze opleidingen ook razendpopulair. NCOI opleidingen hebben over het algemeen een goede naam. Hierdoor zal een werkgever sneller een opleiding willen betalen dan wanneer je voor een relatief onbekende opleider kiest. Ook zijn er veel mensen die een opleiding kiezen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Er zijn dus veel studenten die in dezelfde situatie zitten als jij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie